FAQ
 Home    FAQ

Khidmat Kami

Berikut adalah FAQ atau soalan-soalan lazim

Segala data yang dimasukkan ke dalam database ihartanah.com.my (ihartanah) adalah hakmilik ihartanah.com.my. Kami tidak bertanggungjawab ke atas informasi yang yang diberikan oleh ejen hartanah/ pengguna ihartanah. Segala maklumat adalah diluar skop ihartanah.

***

Bagaimana untuk daftar dan iklankan hartanah anda?

Daftar dengan klik pada signup dan pastikan anda pilih ‘Register me as an agent’ seperti gambar di bawah

register_ihartanah

Siapa boleh mendaftar sebagai ejen hartanah?

Mestilah ejen hartanah yang berdaftar daripada mana-mana syarikat real estate atau properties ataupun tuan rumah yang ingin menjual dan menyewakan hartanah mereka. ihartanah tidak bertanggungjawab jika ada sebarang laporan bahawa anda bukannya ejen berdaftar.

ihartanah juga bukannya platform untuk melantik ejen berdaftar. Ejen hartanah perlu berdaftar dengan mana-mana syarikat hartanah (properties investment holding) untuk mendapat sijil dan ejen berdaftar yang sah.

 

Bagaimana ingin menjadi Top Ejen Hartanah?

Daftar  sebagai Top Ejen Hartanah dengan hanya RM99 setahun (Percuma). Anda boleh iklan hartanah tanpa had. Kami sarankan anda meletakkan gambar avatar di akaun masing-masing. Size gambar di galakkan ialah 198 × 206 (Muka Penuh)

Screen Shot 2015-12-02 at 3.46.32 PM

 

Bagaimana ingin menjadikan listing anda featured di ruangan Top Hartanah?

Anda boleh email kepada admin di editor@ihartanah.com.my untuk urusan featured hartanah anda di ruangan Pelancaran Baru & Featured Property

 

Hubungi kami untuk advertorial di editor@ihartanah.com.my